High-Tech Systems & Software (HTSS), companie IT care oferă soluții de business bazate pe tehnologii IT inovative, prezentă pe piața din România din anul 2012, anunță încheierea unui parteneriat cu lanțul de Clinici dentare Dr. Leahu pentru eficientizarea sistemului software.

High-Tech Systems & Software (HTSS), companie IT care oferă soluții de business bazate pe tehnologii IT inovative, prezentă pe piața din România din anul 2012, anunță încheierea unui parteneriat cu lanțul de Clinici dentare Dr. Leahu pentru eficientizarea sistemului software.

Cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro în 2016, Clinicile dentare Dr. Leahu continuă extinderea, iar din toamna acestui an vor implementa soluția HTSS, DataKlas, care cuprinde atât o zona dedicată de software, cât și servicii de hosting pentru protecția, siguranța și securitatea datelor. Aceste functionalități sunt disponibile în premieră într-o clinică stomatologică din România, o piață în care există peste 1300 de unități stomatologice active.

Despre High-Tech Systems & Software

High-Tech Systems & Software (HTSS) este o companie IT care oferă soluții de business bazate pe tehnologii IT inovative, prezentă pe piața din Romania din anul 2012. Compania este certificată ISO 9001 (asigurarea calității și procedurare), ISO 27001 (securitate IT) și ISO 14001 (conservare economică și eficientă), certificări care atestă o preocupare constantă pentru asigurarea calității, securității și performanței produselor și serviciilor oferite clienților. Portofoliul de clienți HTSS cuprinde companii ca: A&D Pharma, Amethyst, E-ON, GarantiBank, Groupama, Vodafone, Ordinul Arhitecților din România, Romcolor, Federația Română de Fotbal, Clinicile Anima și alți jucători importanți din zona de healthcare: peste 2500 de farmacii independente sau aparținând unor lanțuri de farmacii, distribuitori și producători farmaceutici, clinici medicale și spitale, dar și doctori specialiști și medici de familie.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Bine ați venit pe pagina de internet a Camerei de Comerț și Industrie România-Israel!

Camera de Comerț și Industrie România- Israel oferă suport și asistență comunităților de afaceri din România și din Israel, având ca obiectiv îmbunătățirea, creșterea și accelerarea schimburilor comerciale bilaterale dintre cele două țări.În primul rând, Camera servește ca partener pentru facilitarea creșterii economice, crearea locurilor de muncă alături de comunitatea de afaceri, ajutând la îndeplinirea obiectivelor tuturor partenerilor.

Misiune: Promovarea comerțului bilateral și atragerea investițiilor, ajutând atât companiile cât și persoanele fizice să intre pe piețele celeilalte țări.

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre...