Camera de Comerț și Industrie România-Israel (CCIRI) a fost înființată în anul 1990, în baza unei Hotărâri de Guvern, fiind prima cameră de comerț bilaterală din România. Camera de Comerț și Industrie România-Israel (CCIRI) a fost înființată în anul 1990, în baza unei Hotărâri de Guvern, fiind prima cameră de comerț bilaterală din România. 

CCIRI este o organizație non-guvernamentală, de utilitate publică, cu caracter autonom și apolitic, al cărei scop este promovarea relațiilor de cooperare economică dintre România și Israel. Printre membrii CCIRI se numără firme importante, atât românești, cât și israeliene.

CCIRI a organizat, din anul 1990 și până în prezent, numeroase misiuni economice în Israel cu ocazia unor importante manifestări expoziționale internaționale, precum: TECHNOLOGY, AGRITECH, MODERN LIVING, SECURITY etc., axate pe sectoare importante pentru cooperare economică, cum ar fi: agricultura, industria alimentară, electronică, echipament medical, high-tech etc. Au fost organizate anual, la București, expoziții de IT&C, împreună cu firma Globe Gate Ltd din Israel și Ambasada Statului Israel la București. 

Începând din anul 1999, CCIRI a realizat, în colaborare cu Israel Export Institute, forumuri anuale de afaceri, alternativ la București și Tel Aviv, forumul din anul 2001, fiind dedicat împlinirii a 10 ani de activitate, iar următoarele forumuri, pe domenii de activitate (construcții, turism, IT, industrie etc.).

Prin calitatea serviciilor sale, Camera de Comerț și Industrie România-Israel a reușit să atragă importante investiții străine în România și să sprijine investitorii în finalizarea acțiunilor lor.

Intrarea României în Uniunea Europeană a impulsionat în mod deosebit investițiile israeliene în țara noastră, mai ales în domeniul imobiliar, al serviciilor și producției alimentară, iar CCIRI este pregătită să sprijine în continuare efortul investitorilor israelieni în cele mai diverse domenii.

Suntem pregătiți să oferim servicii de consultanță prin firmele membre ale Camerei, în domeniul juridic, vamal, bancar etc.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre...