Camera de Comert si Industrie Romania-Israel (C.C.I.R.I.) a fost infiintata in anul 1990, in baza unei Hotarari de Guvern, fiind prima camera de comert bilaterala din Romania.

CCIRI este o organizatie non-guvernamentala, de utilitate publica, cu caracter autonom si apolitic, al carei scop este promovarea relatiilor de cooperare economica dintre Romania si Israel. Printre membri CCIRI se numara firme importante, atat romanesti, cat si israeliene.

CCIRI a organizat, din anul 1990 si pana in prezent, numeroase misiuni economice in Israel cu ocazia unor importante manifestari expozitionale internationale ca: TECHNOLOGY, AGRITECH, MODERN LIVING, SECURITY etc, axate pe sectoare importante pentru cooperarea economica, cum ar fi: agricultura, industria alimentara, electronica, echipament medical, high-tech etc. Au fost organizate anual, la Bucuresti expozitii de IT&C, impreuna cu firma Globus Gate Ltd din Israel si Ambasada Israelului la Bucuresti.

Incepand din anul 1999, CCIRI a realizat, in colaborare cu Israel Export Institute, forumuri anuale de afaceri, alternativ la Bucuresti si Tel Aviv, forumul din anul 2001, fiind dedicat implinirii a 10 ani de activitate, iar urmatoarele forumuri, pe domenii de activitate (constructii, turism, IT, industrie etc).

Prin calitatea serviciilor sale, Camera de Comert si Industrie Romania Israel a reusit sa atraga importante investitii straine in Romania si sa sprijine investitorii in finalizarea actiunilor lor.

Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a impulsionat in mod deosebit investitiile israeliene in tara noastra, mai ales in domeniul imobiliar, al serviciilor si productiei alimentara, iar CCIRI este pregatita sa sprijine in continuare efortul investitorilor israelieni in cele mai diverse domenii.

Suntem pregatiti sa oferim servicii de consultanta prin firmele membre ale Camerei, in domeniul juridic, vamal, bancar etc.

Rata de schimb

FreeCurrencyRates.com

Informații utile

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Oportunități

Firmă israeliană, producător și exportator mondial de chei tubulare, chei inelare, chei reglabile și multe altele, dorește să deschidă în România o fabrică. Este necesară forță de muncă specializată în operare...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea...

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel în parteneriat cu PRIAevents, sub egida ORDA, a participat la PRIA Registered Trademarks, un eveniment de la care cei implicați au putut învăța de la...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog între mediul de afaceri și autorități, marți 23 mai 2017 a avut loc “Business Breakfast-ul” care l-a avut ca invitat special pe domnul Bogdan Chirițoiu, președintele...