Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre programul Start-up Nation, importanța procesului de digitalizare în dezvoltarea afacerilor, dar și alte noutăți despre mediul de afaceri din România și modul în care acesta va evolua. Invitatul special a fost ministrul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, domnul Ștefan-Radu Oprea. De asemenea, am avut onoarea de a-i avea ca invitați pe reprezentanții Ambasadei Statului Israel în România, Excelența Sa doamna Ambasador Tamar Samash, atașatul economic domnul Matan Safran, membri ai Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, alături de domnul președinte Călin Coșar. În deschiderea evenimentului atașatul economic Matan Safran a primit titlul de „președinte de onoare” al Camerei de Comerț și Industrie România-Israel pentru activitățile sale și buna colaborare pe care a avut-o cu organizația noastră pe durata întregului său mandat.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 16 iulie evenimentul „Situația fondurilor europene”. Membrii noștri au avut oportunitatea de a afla informații și noutăți despre accesarea fondurilor europene de la invitații noștri speciali, Ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana Plumb și Secretarul de Stat în Ministerul Fondurilor Europene, doamna Mihaela Toader. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Ambasadei Statului Israel în România, Excelența Sa doamna Ambasador Tamar Samash, atașatul economic domnul Matan Safran și exponenți ai mediilor de afaceri din România și Israel.

Parte a programului de dialog cu autoritățile centrale, marți, 19 septembrie 2017, a avut loc "Business Breakfast-ul" care l-a avut ca invitat special pe domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. La eveniment au fost reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România, domnul Matan Safran, atașat eocomic, șeful Misiunii Comerciale și Economice a Israelului în România, o delegație a Federației Comunităților Evreiești din România condusă de domul președinte Aurel Vainer, reprezentanți ai mediilor de afaceri din România și Israel.

Parte a programului de dialog între mediul de afaceri și autorități, marți 23 mai 2017 a avut loc “Business Breakfast-ul” care l-a avut ca invitat special pe domnul Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. La această întâlnire am avut plăcerea să avem invitați speciali, reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România în frunte cu Excelența Sa doamna Ambasador Tamar Samash și reprezentanți ai mediilor de afaceri din România și Israel.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, un eveniment de tip “Business Breakfast” pe tema „Contribuția fondurilor europene la dezvoltarea afacerilor în România”. La eveniment au fost prezenți reprezentanții Ambasadei Israelului în România, Excelența Sa doamna Ambasador Tamar Samash, atașatul economic domnul Matan Safran, o delegație a Federației Comunităților Evreiești din România condusă de domnul președinte Aurel Vainer.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat un eveniment de tip “Business Breakfast” pe tema „Piața muncii din România, prezent și perspective”, susținută de domnul Adrian-Marius Dobre, secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale. La eveniment au participat Excelența Sa doamna Tamar Samash, Ambasador al Israelului în România, o delegație a Federației Comunităților Evreiești din România condusă de domnul președinte Aurel Vainer, membrii Camerei de Comerț și Industrie România-Israel.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la forumul „Relația dintre stat și mediul de afaceri în 2017 – Legea prevenției”, organizat de Intact Media Group. În cadrul evenimentului s-a organizat o dezbatere referitoare la colaborarea dintre stat și mediul de afaceri și la cele mai importante programe pentru mediul de afaceri pentru anul 2017.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat, în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, un eveniment de tip “Business Breakfast” pe tema „Economia și trendurile economice în România”. La eveniment au participat reprezentanții Ambasadei Israelului în România, Excelența Sa doamna Tamar Samash, Ambasador, domnul Matan Safran, atașat economic. Invitatul special a fost domnul Tudorel Andrei, președinte al Institutului Național de Statistică, care a prezentat și a răspuns întrebărilor celor prezenți.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat, în parteneriat cu Patronatul Român Brașov și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), un eveniment de tip “Business Breakfast” pe tema „Fiscalitatea și controlul ANAF”, în Brașov. La eveniment au participat reprezentanți ai mediului de afaceri din județ.

Membrii Camerei de Comerț și Industrie România-Israel s-au întâlnit cu reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene, domnul ministru Eugen Teodorovici și doamna Mihaela Toader. La eveniment au participat exponenții Ambasadei Israelului în România, Excelența Sa domnul Dan Ben-Eliezer, Ambasador și domnul Matan Safran, atașat economic, domnul Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, domnul Călin Coșar, președinte al Camerei de Comerț și Industrie România-Israel.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre...