Camera de Comerț și Industrie România-Israel în parteneriat cu PRIAevents, sub egida ORDA, a participat la PRIA Registered Trademarks, un eveniment de la care cei implicați au putut învăța de la experții OSIM și de la consultanți tot ceea ce este nevoie pentru protejarea afacerii, despre creativitate și potențialul acesteia pentru fiecare business. Evenimentul a avut loc în dat de 18 iulie, la hotel Radisson Blu.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la cursul „Introduction to Machine Learning” organizat de trust-ul de presă Agora și compania israeliană Logtel. Acest curs a oferit informații necesare pentru a înțelege mediul științific informațional. Prezentarea a fost făcută de domnul Dani Livine, lector la compania Logtel, care are o experiență de peste 20 de ani în diverse companii high tech. 

Citește mai departe...

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel în parteneriat cu PRIAevents, sub egida ORDA, a participat la PRIA Copyright and Intellectual Property, un eveniment complet dedicat în special drepturilor de autor şi drepturilor conexe. Conferinţa a avut loc în data de 29 iunie 2016, la hotel Radisson Blu, Sala Atlas, București.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat, în parteneriat cu Ambasada Statului Israel în România și Ministerul Economiei și Industriei din Israel, un eveniment prilejuit de vizita în România a unei delegații a Asociației Barourilor din Israel formată din 54 de membrii. La această întâlnire am avut plăcerea să avem invitați speciali, reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România în frunte cu Excelența Sa doamna Ambasador Tamar Samash și reprezentanți ai mediilor de afaceri din România și Israel. 

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la ediția a IV-a a proiectului european „Podurile toleranței”, desfășurat în data de 14 iunie 2017, în Aula Academiei Române. Acesta s-a desfășurat pentru prima dată în anul 2013 și se adresează minorităților evreiești, rome și tătare din România, elevilor și reprezentanților din administrația publică locală. Obiectivele proiectului sunt educarea tinerii generații pentru participarea la activități culturale care promovează cultura toleranței, combaterea discriminării și antisemitismului și păstrarea memoriei Holocaustului.

Citește mai departe...

Camera de Comerț România-Israel a fost Headline Partner la „Blockcon Disruptive Innovation”, eveniment care s-a desfășurat în data de 8 iunie 2017 la CCIR Business Center. În cadrul acestuia compania COSS a prezentat platforma multifuncțională Crypto One Step Solution, care acoperă nevoile utilizatorilor de criptomonede. Discuțiile s-au focusat pe criptomoneda VEROS și au fost prezenți un grup de specialiști internaționali care și-au prezentat cunoștințele despre piețele bazate pe tehnologie și criptosecuritate.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la conferința „Israel: 69 de ani de independență”, organizată de Fundația Universitară a Mării Negre (FUMN) și de Ambasada Israelului în România. Moderator a fost domnul președinte al FUMN dan Dungaciu. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România, Excelența Sa doamna Tamar Samash, Ambasador, doamna Andreea Păstîrnac, ministru pentru Românii de Pretutindeni, o delegație a Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar, dar și mulți reprezentanți ai mediilor din România și Israel.

Citește mai departe...

Domnul regizor Cristian Comeagă, producătorul filmului „Filantropica”, ne-a prezentat la sediul Camerei de Comerț și Industrie România-Israel în cadrul unei seri „Movie&Networking”, lungmetrajul „Cel ales” (2015). Acesta a primit premiul pentru regie în cadrul Festivalului Internațional de la Madrid, unde a fost nominalizat și la alte două categorii. În cadrul acestei întâlniri s-au purtat discuții despre industria cinematogafică și despre dezvoltarea acesteia.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel alături de Dilemma Productions și de producătorul Dan Schlanger au organizat o seara „Movie&Networking”, în cadrul căreia s-a prezentat filmul documentar „Death în the Forest” (2007). În cadrul acestei întâlniri s-au purtat discuții despre industria cinematogafică și despre dezvoltarea acesteia.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la prima ediție a Forumului Economic Internațional, care s-a desfășurat în perioada 21-23 aprilie 2017. Acest eveniment a fost organizat de către Patronatul Național Român, filiala Arad și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație și a reunit firme din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Italia.

Citește mai departe...

Rata de schimb

FreeCurrencyRates.com

Informații utile

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Oportunități

Firmă israeliană, producător și exportator mondial de chei tubulare, chei inelare, chei reglabile și multe altele, dorește să deschidă în România o fabrică. Este necesară forță de muncă specializată în operare...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea...

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel în parteneriat cu PRIAevents, sub egida ORDA, a participat la PRIA Registered Trademarks, un eveniment de la care cei implicați au putut învăța de la...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog între mediul de afaceri și autorități, marți 23 mai 2017 a avut loc “Business Breakfast-ul” care l-a avut ca invitat special pe domnul Bogdan Chirițoiu, președintele...