În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din domeniul economic și ai mediului de afaceri. În cadrul evenimentului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a lansat platforma “Business România”, care are ca scop sprijinirea investitorilor străini și a companiilor autohtone. La eveniment au participat reprezentanți ai Ambasadei Statului Israel în România, E.S. doamna ambasador Tamar Samash și noul atașat comercial și economic, doamna Bareket Knafo, dar și membrii CCIRI.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a găzduit „Fusion-Israel 70”, expoziție de pictură și colaj fotografic semnată de artistul plastic Daniel Zlota și fotograful Zoltan Marton. La deschidere am avut onoarea de a o avea ca invitat pe E.S. Doamna Tamar Samash, Ambasador al Statului Israel în România. Timp de o săptămână această expoziție a fost deschisă publicului larg.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la cea de-a 5-a ediție a proiectului „Podurile Toleranței”. Acest proiect este organizat de Organizația B’nai B’rith Europa, Forumul B’nai B’rith „Dr. Moses Rosen” România și Federația Comunităților Evreiești din România, în parteneriat cu Banca Națională a României, Institutul Cultural Român, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului “Romania – Israel Homeland & Cyber Security Forum”, organizat de Ambasada Statului Israel în România, în parteneriat cu Ministerul Economiei din Israel. Evenimentul a avut loc în data de 27 martie 2018, la Hotel Sheraton București.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost gazda workshop-ului „Schimbările din Digital Marketing în 2018” organizat și prezentat de agenția de marketing re7consulting România. Evenimentul a avut loc miercuri, 21 martie, la ora 10.00 a.m., la sediul Camerei de Comerț și Industrie România-Israel.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat în data de 28 februarie un eveniment de networking dedicat domeniului agricol, completând seminarul „Israel's Outlook on Agriculture”, organizat de Misiunea Economică din cadrul Ambasadei Israel la București. Atât la seminar, cât și la evenimentul de networking a fost prezent domnul profesor Sheenan Harpaz, renumit pentru cercetările sale în domeniul agriculturii având o vastă experiență practică. De asemenea, am avut plăcerea să avem ca invitați reprezentanți ai Ambasadei Statului Israel în România în frunte cu doamna ambasador, Excelența Sa Tamar Samash, atașatul comercial și șeful Misiunii Economice pentru România, domnul Matan Safran și reprezentanți ai mediilor de afaceri din România și Israel.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity (ediția a 3-a). Evenimentul s-a desfășurat în data de 20 februarie 2018, la hotel Ramada Majestic și s-au dezbătut teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, precum: legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementărilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare, rolul mass-mediei și al rețelelor sociale. La conferință au fost prezenți reprezentanți din partea ANMDM, Administrației Prezidențiale, RAC, Comisiei pentru Cultură și reprezentanți ai companiilor farmaceutice, ale celor care produc dispozitive medicale, dar și suplimente.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a avut deosebita plăcere de a participa la festivitatea de acordare a titlului de cetățean de onoare al Capitalei domnului Aurel Vainer. Evenimentul a avut loc miercuri, în data de 07 februarie 2018, fiind organizat de Primăria Capitalei București și găzduit de Muzeul Național de Artă, în Sufrageria Regală.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a găzduit conferința strategică „România față-n față cu Re-Acțiunea GDPR”. Acest eveniment a fost organizat de APAP în parteneriat cu SISA prin Departamentul de Intelligence și Consultanță în Securitatea Privată și s-a adreseat factorilor decizionali din domeniile: Telecom, Utilități Publice, Farmaceutic, Bancar, Servicii Financiare, Comerț cu amănuntul, E-commerce, Manufacturiă, Call Centers, Marketing, Media, Sector Public, Petrol și Gaze, Securitate, alte servicii.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre...