Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat în data de 28 februarie un eveniment de networking dedicat domeniului agricol, completând seminarul „Israel's Outlook on Agriculture”, organizat de Misiunea Economică din cadrul Ambasadei Israel la București. Atât la seminar, cât și la evenimentul de networking a fost prezent domnul profesor Sheenan Harpaz, renumit pentru cercetările sale în domeniul agriculturii având o vastă experiență practică. De asemenea, am avut plăcerea să avem ca invitați reprezentanți ai Ambasadei Statului Israel în România în frunte cu doamna ambasador, Excelența Sa Tamar Samash, atașatul comercial și șeful Misiunii Economice pentru România, domnul Matan Safran și reprezentanți ai mediilor de afaceri din România și Israel.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity (ediția a 3-a). Evenimentul s-a desfășurat în data de 20 februarie 2018, la hotel Ramada Majestic și s-au dezbătut teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, precum: legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementărilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare, rolul mass-mediei și al rețelelor sociale. La conferință au fost prezenți reprezentanți din partea ANMDM, Administrației Prezidențiale, RAC, Comisiei pentru Cultură și reprezentanți ai companiilor farmaceutice, ale celor care produc dispozitive medicale, dar și suplimente.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a avut deosebita plăcere de a participa la festivitatea de acordare a titlului de cetățean de onoare al Capitalei domnului Aurel Vainer. Evenimentul a avut loc miercuri, în data de 07 februarie 2018, fiind organizat de Primăria Capitalei București și găzduit de Muzeul Național de Artă, în Sufrageria Regală.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a găzduit conferința strategică „România față-n față cu Re-Acțiunea GDPR”. Acest eveniment a fost organizat de APAP în parteneriat cu SISA prin Departamentul de Intelligence și Consultanță în Securitatea Privată și s-a adreseat factorilor decizionali din domeniile: Telecom, Utilități Publice, Farmaceutic, Bancar, Servicii Financiare, Comerț cu amănuntul, E-commerce, Manufacturiă, Call Centers, Marketing, Media, Sector Public, Petrol și Gaze, Securitate, alte servicii.

În cadrul Misiunii Economice a Camerei de Comerț și Industrie România – Israel din noiembrie 2017, delegația condusă de domnul Președinte Călin Coșar a avut deosebita plăcere de a participa în data de 27 noiembrie 2017 la sărbătorirea Zilei Naționale a României, în Tel-Aviv, Israel. Recepția de la Muzeul de Arte din Tel-Aviv a fost organizată de Ambasada României în Israel.

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel a fost parteneră în cadrul evenimentului ,,Food & Beverages Industry in Romania” organizat de către Camera Bilaterală de Comerţ Română-Elenă împreună cu Ambasada Republicii Elene la Bucureşti, din data de 22 noiembrie 2017 la Radisson Hotel Bucureşti, începând cu ora 9:00 şi încheindu-se cu un prânz tradiţional grecesc la ora 19:00.

Camera de Comerţ şi Industrie România Israel a participat la Conferinţa Cybersecurity Experience, care a avut loc pe data de 17 Noiembrie 2017. Subiectul principal al discuţiei a fost viitorul securităţii informaţionale în România văzută din perspectiva experţilor în domeniu.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost gazda workshop-ului „Schimbările din Digital Marketing în 2018” organizat și prezentat de agenția de marketing re7consulting România....
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 16 iulie evenimentul „Situația fondurilor europene”. Membrii noștri au avut oportunitatea de a afla informații și noutăți despre...