Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din România. Produsele lor au la bază ingrediente active din medicina tradițională chineză și sunt vândute în Israel, SUA, Asia și Europa. 

Firmă israeliană, producător și exportator mondial de chei tubulare, chei inelare, chei reglabile și multe altele, dorește să deschidă în România o fabrică. Este necesară forță de muncă specializată în operare CNC și specialiști turnătorie. Așteptăm implicarea dumneavoastră. Nu acceptă intermediari și nu percepem comision.

Căutăm producator de SIP (panouri structurale/portante termoizolante / Structural Insulated Panel) pentru export în Israel. Firmele interesate să exporte în Israel astfel de produse sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.
Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România.

Una dintre cele mai mari companii de import pentru articole de casă şi ustensile de bucătărie din Israel este interesată să cumpere, direct din fabricile româneşti, vase emailate si alte produse pentru bucătărie. Firmele interesate să exporte în Israel astfel de produse sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Firmă din Israel dorește să preia în arendă între 10 000 si 20 000 hectare teren agricol, în România, pentru grâu si porumb. Firmele sau persoanele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Această oportunitate o adresăm exclusiv proprietarilor din România pe care îi  punem în legatură directă cu clientul din Israel. Nu acceptăm intermediari și nu percepem comision.

Dulgherie din Israel dorește să importe din România lemn. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Designer israelian de rochii de mireasă caută fabrică de confecții textile în Romania pentru producție și export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Căutăm producator de soia din România pentru export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email. Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Căutăm producător de porumb din România pentru export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email. Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Căutăm producător de grâu din România pentru export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.
Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Firmă producătoare de schimbătoare de căldură din Israel dorește să-și externalizeze o parte din producție în România. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.
Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre...