Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza cu cele mai recente inovații și soluții prezentate de comunitatea cibernetică internațională. Conferința s-a concentrat pe consolidarea parteneriatelor și formarea de noi conexiuni și a oferit o platformă incredibilă pentru interacțiunea Business to Business.

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel a fost parteneră în cadrul evenimentului Back 2 Business din data de 9 noiembrie 2017 la Crowne Plaza Bucureşti. 

Camera de Comerț și Industrie România-Israel este partener la TransLogistica, expoziție dedicată produselor, serviciilor și soluțiilor inovative din transporturi comerciale, expedieri de mărfuri și canale logistice. Evenimentul de desfășoară în perioada 12-14 octombrie 2017.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea oportunităților de colaborarea dintre mediul de afaceri român și cel israelian. La eveniment au participat reprezentantul Ambasadei Israelului în România, domnul atașat economic Matan Safran, domnul prefect Eduard-Andrei Popica, alături de reprezentanți ai Consiliului Județean Vaslui, ai autorităților publice locale și ai mediului de afaceri vasluian și primarii din principalele localități ale județului.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel România-Israel alături de ELI-NP au organizat o vizită la unitatea de fizică nucleară din Măgurele care găzduiește unul dintre cele mai puternice lasere din lume. În cadrul evenimentului s-au prezentat componentele Infrastructurii Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP), și anume un sistem laser de putere ultra înaltă și un fascicul de radiație γ foarte intens și strălucitor. Această infrastructură va crea un nou laborator european cu o gamă foarte largă de domenii științifice (fizica fundamentală de frontieră, fizica nucleară și astrofizică) și aplicații în domeniul materialelor nucleare, gestionarea deșeuilor radioactive, știința materialelor și științele vieții. 

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la pregătirea înfrățirii orașului Bușteni (România) cu orașul Ariel (Israel). La întâlnire au participat: domnul primar Ghiță Irinel, domnul viceprimar Nae Savel, alături de delegația oficială a orașului Ariel condusă de domnul primar Eliyahu Shaviro și delegația Camerei de Comerț și Industrie România Israel.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a vizitat ferma de bovine De-Levie, situată în județul Timiș, satul Grabați. Ferma reprezintă o investiție israeliană majoră, în cadrul acesteia fiind crescute peste 25.000 de bovine, număr care a crescut în urma achiziționării unei ferme vecine. Animalele sunt exportate în Israel, România devenind un important exportator de carne de vită de calitate superioară pentru Israel. La vizită au participat reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România, domnul Matan Safran, atașat economic și delegația Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la o întâlnire de lucru la Consiliul Județean Timiș. Au fost prezenți reprezentanți ai departamentului economic al Ambasadei Israelului în România, domnul Matan Safran, atașat economic, doamna Florica Chiriță, director general al Camerei de Comerț și Industrie Timiș și o delegație a Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la cea de-a șaptea ediție AgriPlanta-RomAgroTec 2017, eveniment care a avut loc la Fundulea, județul Călărași, în perioada 18-21 mai 2017. Expoziția a fost dezvoltată ca platformă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură, oferind oportunități de parteneriate durabile și s-a desfășurat pe o suprafață de 30 de hectare teren arabil. În cadrul acestui eveniment au avut loc demonstrații cu mașini agricole, au fost prezentate loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și au existat standuri expoziționale (utilaje și echipamente agricole, sămânță, îngrășăminte și fertilizatori). Au fost prezenți peste 150 de expozanți din peste 17 țări.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la inaugurarea primului stand oficial al Israelului în România, desfășurat în cadrul Romexpo Busurești. Inaugurarea s-a desfășurat în prezența Excelenței Sale doamna Tamar Samash, Ambasador al Israelului în România și a reprezentanților Ministerului de Turism din Israel.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Cybertech, una dintre cel mai mari conferințe din domeniul tehnologiei cibernetice și oferă partcipanților o oportunitate unică de a se familiariza...

Evenimente

În perioada 30-31 august a.c., Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la “International Business Forum”, un eveniment care a reunit ambasadori, reprezentanți ai autorităților din...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat pe data de 17 iulie evenimentul „Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”. Invitații noștri au avut oportunitatea de a afla informații despre...